Blogg (sofiekelly)Blogg

goodbye, see you soon!

Hei, dere. Sjekka leserstatistikken, og det viser seg at mange av dere fremdeles sjekker bloggen min! Meen, jeg kommer nok ikke til å begynne å blogge igjen. Jo, selvfølgelig kommer jeg til å begynne igjen, men da kommer jeg til å begynne på en ny blogg. Venter litt til jeg føler meg klar og vet jeg kommer til å ha tid og lyst til å blogge, ta bilder til bloggen, osv. <3

Kommer nok til å lage et innlegg her om jeg begynner på en ny blogg, for jeg sletter aldri blogger!

Gleder meg til å se dere igjen en annen gang på en ny blogg!♥

KLEEEM SOFIE!


Husk å les bloggen til Julie! www.blikso.blogg.no

 

Pause fra bloggen #2

jeg tror jeg skal ta en pause fra bloggen igjen! akkurat nå for tiden så har jeg ikke mye å blogge om når jeg ikke tar så mye bilder osvosv, dessuten skal vi snart flytte, mye lekser (er jo fortsatt i feriemodus..) osvosv! men jeg kommer jo tilbake. jeg vet ikke hvor lenge jeg skal ha pause, men det kan være fra noen dager til flere uker! kommer jo kanskje noen innlegg av og til men skal ikke blogge for fult. 

Håper dere følger bloggen min når jeg kommer tilbake!!

 

LIDO LIDO KONSERT NEXT

hallo! 

idag forsov jeg meg og kom for sent til skolen! kjipt. Skjedde egentlig ikke noe spesielt idag, men nå skal jeg snart på lidolido konsert! skal prøve å få lagt ut bilder i kveld!:-)


om noen lurte, er dette lidolido! fra haugesund♥ (peder losnegård)

 

- Skal du på LidoLido konsert? eller har du?

overskrift #2

haha sånn kan det gå

idag startet jeg dagen med å forsove meg litt! ble ganske travelt men rakk skolen :-) var rett før jeg fikk anmerkning på andre skoledag fordi jeg hadde glemt gymtøy! men sykla hjem i friminuttet syyykt fort og rakk det akkurat.. ikke. men endte opp med at vi ikke skulle ha gym allikevel (?) haha, så ja.. har ingenting annet å blogge om så hvis dere har tips så blir jeg glad for det!:-DARKIVBILDER

 

- Hva vil du jeg skal blogge om?

monday again

hallo! idag begynte jeg på skolen igjen! var faktisk greit! ny klasse, nye lærere og ny skole! hadde ikke noen fag idag, gikk bare gjennom regler, og fikk tildelt nye bøker osvosv. Etter skolen dro jeg og familien til amanda og spiste middag på MM, og kjøpe oss smoothie!:-) har vært en grei mandag idag, og gleder meg faktisk til skolen igjen imorgen.. haha, tror ikke det varer så lenge


ikke se på tryne mitt

ananas,eple,mango og jordbær smoothie♥ standard!

 

- Hva har du gjort idag?
- Syns om første skoledag?


 siste dag

Hallo! Kan ikke trooo at det er siste dag før skolen idag! Blir spennende å begynne igjen, men føler meg ikke helt klar! 


haha


mcdonalds♥

 

 

blogger jeg leser

Hei! Tenkte å komme med noen tips til blogger som jeg leser! Går jo innom andre blogger og avogtil, men disse her er vel dem jeg leser cirka hver dag. Hvis jeg kommer på flere, så setter jeg dem inn ettehvert
PS: Trykk på bildene for link! 

l0ve.blogg.no auroramohn

sophieelise

mammatilmichelle

bliksoabsmile

bergittevarnemayaholmedal

juliamyklebust
- Noen av dem du leser til vanlig?


 

dagen idag!

heihei! sorry for dårlig blogging:S 

Idag så har jeg faktisk ikke gjort så mye spesielt! Var på lekeplassen idag faktisk.. sjelden at jeg blir med lillesøsknene mine dit, men det var faktisk ganske koselig! hah

utrolig å tenke på at det faktisk er skole om bare 3 dager.. iallfall her i haugesund. vet at noen allerede har begynt! nydeligste..


 iphone bilder

- Har du begynt på skolen enda?

home again

hallo! da er jeg kommet hjem igjen fra Førde! Startet dagen med pannekaker med sjokoladesaus, hah! så hadde jeg 4 minutter på meg til å løpe til busstoppet for å rekke bussen! det gikk jo.. greit! bortsett fra at jeg løp barbent, og når jeg kom fram til busstoppet fant jeg ut at jeg hadde mista den ene skoen på veien, så jeg måtte løøpe opp igjen og hente den, og da jeg kom tilbake og bussen (som heldigvis var forsinka!!!) hadde kommet, så fant jeg ut at jeg hadde glemt penger! meen, bussjåføren var såå grei og lot meg sitte på allikevel! ♥

siden jeg ser helt forferdelig ut nå, tenkte jeg at jeg kunne komme med to bra sanger!:-)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

- Syns om sangene?

solgry

Hallo! Idag har jeg og Julie vært på solgry og bada sammen med familien hennes!:-) Det var jo koselig selv om det bare ble en liten tur! 

Faktisk, årets første sommerbad i Norge for meg!
legger ikke ut bildene fordi jeg ikke vil legge ut bikinibilder av megselv pga jeg ikke liker kroppen min:-)

 

- Syns? :)

mett & kvalmen

hallo!

et ord. K-V-A-L-M-E-N!!!! jeg og julie har lagd oss verdensbeste drikk! Virkelig min (vår) nye favoritt! 
fine julie!

 

- Noen som vil ha oppskrift og "tutorial" på denne? 

hos julie, uten julie

ja! aner ikke hvor hun er haha, men sitter iallfall i stua hennes, tok bussen bort for en time siden:) ellersss har jeg ingenting å blogge om nå, men det kommer kanskje sminkevideo snart! 
heh.. 

hva skal du i kveld da?

11.08.12

bedre overskrift fant jeg ikke! Igår blogga jeg ikke, oops! uansett, så sov jeg jo hos Vigdis Elin, og i fem-tiden så dro jeg hjem, så dro jeg og mamma på byen! ÅÅH, elsker bakt potet, haha!! etter deeet, kjøpte jeg belgisk vaffel igjen!:-) elsker det♥
ææh, sidelengse bilder:-(

 

IDAG SKAL JEG SOVE HOS JULIE! blir koselig som alltid!!

 

bilder fra igår
sorry for forskjellige størrelser men de er tatt med iphone!

- Hva skal du i kveld?

god morgen!

hallo og god morgen! Sorry for at jeg ikke blogga igår! 

igår så var jeg med verdensbesteee ingeborg i byen! det var kjempekjempegøy! spiste verdens beste belgiske vafler fra en bod i sentrum, naam! så svidde av en hundrelapp på bare vafler.. (?) 

Det var iallfall kjempekoselig, og idag så skal jeg til Vigdis Elin og sove hos henne:)


har brukt dette bildet føør, men er ikke særlig fotogen atm!

fin ustelt

hallo♥ idag var det faktisk helt ok å bare være hjemme å slappe av! her i haugesund regner det og er bare suuurt. eneste nyttige jeg har gjort idag er å handle for mamma, nesten helt ustelt! 

- Hva har du gjort idag? 

herlige katter

haha, måtte bare!

 
hahaa, det er ikke lett å se hvem som er gutten og hvem som er jenta her!
men den svarte (ugle) er jenta, mens den andre (liam) er gutt! hahaa de er så søte

igår

Hei! Igår ble det ikke akkurat så mye blogging. Jeg har nåå laget et midlertidig design. Jeg ga opp på headeren, som dere kanskje ser:-)) 

Igår så var jeg på amanda (kjøpesenter) og på markedet med Annelise og Rita Helen. Det var jo gøy! Idag så skal jeg være hjemme, hjelpe mamma med å rydde og sånt, og imorgen blir det sildajazz!:-D


Røvær♥

design

hei dere! Jeg holder på å redigere designet! Kommer ikke til å være sånn det er nå, altså!:-)

bilder fra røvær


Har hatt det fantastisk her på Røvær, det er så fint her!

kommet fram!

hallo dere! Har hatt en kjempekjekk dag her i røvær, og før jeg dro hit var jeg jo på resturant for å feire bursdagen til Isak! det var jo kjempekoselig! Tenkte jeg kunne legge ut alle bildene fra røvær imorgen siden internettet her er veeeeldig tregt :-)) 

 

- Vi snakkes!

 

4 august - gratulerer med dagen!

Hei! Takk for tilbakemeldinger om innkjøpene i forrige innlegg!:-) 

Idag så skal jeg ta båten ut til røvær! Der er malene, så jeg skal overnatte i båten hennes der, blir såå koselig!:-) Igår var jeg jo med annelise! det var koselig som alltid, passa jo på lille søte madelen! hodet til søte isak i bakgrunnen, haha!:-)

Forresten så har verdens søteste lillebror bursdag idag!! blir 4 år! GRATULERER MED DAGEN ISAK♥

- Hva skal du idag?

ut med annelise

hei dere! idag skal jeg ut med annelise igjen for å passe på lille, søte madelen:-)) Må først hjelpe mamma med å rydde hjemme, så drar jeg nok om et par timer! Blir sikkert noen bilder fra det senere idag.

Har ikke tatt noen  bilder av meg selv idag, siden jeg ikke har stelt meg eller noe, så jeg kan jo tipse dere om Annelise sin blogg! Hun har nettopp lagt den, og hun blir glad for lesere og kommentarer:-D


meg og annelise♥

absmile.blogg.no!!

glemt og logge av :oo

hallo søte lesere til Sofie, jeg la merke til at hun ikke LOGGET av når jeg skulle innom blogg.no siden tenk og lage min egen selv om jeg er ganske dårlig på sånn..
uansett logger av nå men ville bare lage en hilsen til alle sammen og spesielt SOFIE :-)) Siden Sofie klarte og fikse speilrefleksekamera mitt med litt magi så kan jeg vell legge ut noen bilder:-))perfekte gojentene mine!

truttemonn:**

digge deg vennen:**

meg,hehe:-))

perfekte!!

finaste nesehorne mitt:**

blitt så sykt glad i deg sofie på den lilletidå me har blitt kjent på:D

whjahfuwakhfaf, åå missunnelig!!
 

det var det jeg ville vise og håper hun ikke blir sur, prøve og få tak i henne men hun ser film så det er vanskeligt siden hun ikke har telefon:ss
men skal verr med henne imårrå, så hun legger sikkert ut bilder imårren,hade:))

 

HILSEN AnneLise 

kommentere?
 

&lt;3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gjesteinnlegg!

heeisann lesere!
Jeg heter AnneLise og ville gjesteblogge på Sofie sin blogg:-) Sofie er en utrolig kjekk jenter super snill, har vert med Sofie,Pia,Shadi,Thyra i heile dag.  
Vi har spist oss mette på kebab-pizza en stor en og ingen klarte og spise et stykke ein gang,hahah..

Slenger inn noen par bilder jeg tokk med mobilen:


der kan du se meg og Sofie:))jordgubber :-))dårlig kvalitet.. ganske det blir et innlegg fra meg i morgen også, siden hun ligger over hos meg:-)) 
snakkes!

>kommentera?
> noe du lurer på?:*

 

beklager!!!!!!!!!

Hei dere, og beklager igjen for dårlig blogging. Har jo vært med julie, og da har jeg vært ganske opptatt, og har ikke hatt så god tid til å blogge. Men nå er jeg hjemme igjen, og bloggingen blir som normalt igjen:-) Dette blir nok det siste innlegget idag, men vi kan vel si at jeg begynner igjen imorgen :-) Nå skal vi ut og spise, så vi snakkes!


meget vakkert bilde!:-) haha

 

- VI SNAKKES!

Jeg er tilbake nå!

Hei dere! Sorry for ingen blogging altså, men har nettopp hatt to fantastiske dager med Julie! ♥ Er hos henne enda, reiser ikke før imorgen eller noen dager etter det;-) Igår hadde vi en fotoshoot! Så begge fekk seg nytt profilbilde, haha :D 


- Syns om bildene?

ting dere kanskje ikke visste om meg #2

♥ Jeg synes det er vanskelig å være sur på en person over lang tid..

♥ Jeg føler meg seriøst LYKKELIGERE uten krøller!

♥ Jeg har smilehull.. Har faktisk ikke tenkt så mye over det før i år!

♥ Jeg har bursdag tidlig på året! (januar)

♥ Når jeg ikke kommer på en pose når noen tar bilde, tar jeg bare fram peace-tegnet... haha det er en vane!

♥ Jeg har forandra meg SYYKT det siste halvåret! blir flau over ting jeg har skrevet og gjort tilbake i desember, januar, og februar-tiden! 

♥ Klarer ikke å spise tomatsuppe

♥ Ser meg i speilet hele tiden :s

♥ Liker ikke smilet mitt!!

♥ Eeeelsker gamle disney-filmer! Sånn som Nemo, Løvenes konge, Lilo&Stitch osv

♥ Blir skremt for hver minste ting!! Tåler derfor ikke å se på grøssere og sånn..

♥ Skal på JB konsert 2013!!!!!!!!!!

♥ Elsker frappuchino fra starbucks! 

overskrift

Jepp - etter 5 minutter med tenking på hva overskriften skal være, bestemte jeg meg endelig.. hahah lol

JEG har et problemo! Jeg har redigert ferdig innkjøpsvideoen og alt, ble grei den! MEEN, jeg klarer ikke å laste den opp. denne pcen er helt fucka, skjønner ikke en dritt av hvorfor den skal være så vanskelig.. Så det blir nok ikke innkjøpsvideo idag nei.. Men jeg skal prøve alt jeg kan! :-) 

Imorgen så drar jeg kanskje til Førde for å besøke Julie? savner henne kjempemye! har jo ikke sett henne på 1 mnd og 20 dager ellernoe! hadde tenkt å redigere disse, men pcen lar meg ikke gjøre det heller

 

BLOGGES!<3

hei og hå

Hei dere! Nååå har jeg spilt inn innkjøpsvideoen fra London! Endelig! Skal redigere den idag, tenkte å poste den enten i kveld eller imorgen! Blir ikke sånn som jeg hadde tenkt, men dere får iallfall sett mesteparten innkjøpene! åå, viste seg at iphonen min ikke funker i Norge, så da må jeg bestille ny! ææh:( 

Uansett - deilig å slappe av litt hjemme, etter 11 dager i london!:-) Ooooog så var det noen som lurte på hvordan håret mitt ser ut akkurat nå. Her ser dere.


haha, tok bilde når jeg spiste middag, så ignorer det . . 

- Vil du se innkjøpsvideoen?

- Syns?

iphone 4s og flytur

Hei! Da var jeg også kommet til norge:-) Har savnet det faktisk! Er kjeeempeglad nå, siden verdens beste pappa har kjøpt iPhone 4s til meg!!! Kan ikke bruke den før jeg har kjøpt simkort, men! Er ekstremt trøtt etter 8 timers reise idag.. Meg og shadi måtte jo stå opp halv 4 midt på natta for å rekke flyet vårt! Men nååå skal jeg spise taco♥

PS: Husk å kommentere bloggvurderingskonkurransen HER

Vi snakkes!:) 

- Har du iphone?

- Har du reist i sommer?

 

bloggvurdering: konkurranse

Hei! Tenkte å ha en liten konkurranse, der du kommenterer dette innlegget, så velger jeg ut en vinner jeg skal gi bloggvurdering til! (i innlegg)

Lykke til!

rakk ikke flyet // VINN DEKSEL FRA TELEPORTALEN.NO!

utrooooolig kjipt! Vi ble stuck i trafikken! Vi var ikke i n?rheten av å rekke det en gang.. Dvs at vi må stå opp klokka halv 3 midt på natta imorgen!! kommer ikke hjem til haugesund før klokka 4 på ettermiddagen. Trist at det er Shadi sin bursdag imorgen og! Jaja, life goes on, haha! Nå sitter vi med pizza og icarly, haha:-) evig søt episode.. jaja, hahaVINN DEKSEL FRA TELEPORTALEN.NO!!! Jeg meldte meg på konkurransen på hannelj.blogg.no! Det kan dere også gjøre HER

 

- Har du noen gang mistet et fly?

- Skal du melde deg på konkurransen?

 


ang innkjøpsvideoen

Hei dere! Har vært utrolig vanskelig og kunne få tid til å filme innkjøpsvideoen til dere, har faktisk dårlig samvittighet for at jeg ikke har lagt den ut til dere enda, siden det var folk som har spurt etter den.. Reiser hjem fra london imorgen, så jeg kommer til å filme og legge den ut i Norge.  

 

MUST GO, SNAKKES!!!!!!


finn 1 feil

helt rett hår!

Hei! Sorry for ingen blogging igår, men var opptatt hele dagen:) Var jo hos frisøren og! Her er litt bilder!:)

ble veldig kort, menmen! kjøper kanskje extensions.. 

- Syns?Cosmo's

Hei dere! Har vært veeeldig opptatt i hele dag! Sto opp tidlig idag for å gå til svømmehallen! Var der i noen timer, og dro deretter til Cosmo's! VERDENS BESTE RESTURANT! Det er en gigantisk buffe, med ALLSLAGS mat! sjømat, kinesisk, engelsk, thai, u name it! og dessertene, mm! Kan vel si at alle 6 følte oss 10 kg tyngre etter vi hadde spist!:-) Anbefales sterkt hvis dere drar til London. Vet ikke hvor mange Cosmo's de har, men den vi var på var i Croydon!:-) 

Da har jeg brukt 1 og en halvt time på dette innlegget! jeez.. Jaja, snakkes!<3

lets go to the beach, beach

Heihallo! Da har vi shoppa, og herreguuud, har aldri shoppa så mye i hele mitt liv! haha, føles iallfall sånt.  Kjenner jeg gleder meg til innkjøpsvideoen, håper dere også gjør det :-)

Nå skal vi ut og bade! not to the beach, men i hallen♥ Kjenner det skal bli deilig!

har forresten bestilt time på frisøren til mandag:-) 

 

 

- Syns ? 

 

Sorry!

Hei dere! Sorry for ingen blogging men har ikke hatt tilgang til macen i heele dag. Uansett, idag har jeg og shadi for det meste vært inne og sett på tv. Men vi var også i parken faktisk! Jajaaa, imorgen blir det frisøren (tror og håper jeg!!) JAJAAA, bloggest imorgen, blir forhåpentligvis bedre blogging da:-)

 


nam, jeg er deilig<333

slappe av

Hei! Idag har vi ingen planer her i London. Skal bare slappe av i hele dag. I morgen blir det kanskje frisøren så da blir det jo bilder og sånt!;-) 

 

 

- Har du noen planer idag?


smoothie

Har jo fått et stoort problem! Macen her borte har ikke minnebrikkeleser, dvs jeg får ikke lastet opp bilder fra speilrefleksen... æh..! Jaja, jeg kan jo lage innlegg med bilder fra turen når jeg har kommet hjem:-)

Da er vi fremme i london

Heihei! Da er vi fremme! har nettopp spist, pakket ut og sånn. Begge to er kjeeempetrøtte, så gleder meg til å legge meg. I morgen blir det shopping, så da blir det nok et par innlegg i morgen også! PAPPA HAR FIKSET MINNEKORT TIL MEEEG, så da blir det jo ikke bare iPhone bilder :-)


ahh naam.. Jaja, men etter sju timers reise, så er jeg som sagt syykt trøtt, så resten av kvelden skal jeg og shadi bare ta det heeelt med ro og chille:-)
SNAKKES!!♥

London next

Helloo! Daaa går flyet snart! Jeg gleder meg kjempemye! Blir nok bra:-) Er jo starbucks der borte♥♥♥♥

menmen! nå er kofferten pakket og klar, og det er jeg også! Så vi blogges vel ikveld når jeg kommer fram!:-D
SORRY, forskjellig strls på bildene pga iphonebilder


- Skal du reise noen steder i sommer? Eller har du? 

ting dere kanskje ikke visste om meg #1

♥ Jeg kan ligge å vri meg i senga i 3 timer før jeg sovner
♥ Når jeg møter folk er jeg sjenert i begynnelsen, men utenom, er jeg syyyykt utadvendt!
♥ Jeg hater håret mitt, og gleder meg til jeg får antipermanent
♥ Jeg er matvrak:pppppPPPPPPPpppppPPPPP (og det synes haha)
♥ Matte er mitt svakeste fag!
♥ Faren min er nigeriansk, og bor i england
♥ Jeg har 6 søsken!!! (bor ikke med alle)
♥ Jeg kan et ord på afrikansk og det er "donana" som betyr sitt:)) Ellers kan jeg ingenting annet...
♥ Jeg kan bruke opp til 2 timer på et innlegg..
♥ Det klikker fullstendig for meg hvis noen vasker av tavla og glemmer en flekk
♥ Jeg tåler ikke lyden av når noen skraper i et stoff som er i putetrekk og jakker.. æææsj, jeg dør!!!
♥ ELSKER brokkoli<3
♥ Jeg er syyyyyyykt sta (det tror jeg de fleste vet) og det skal mye til for å vinne en diskusjon med meg:-)
♥ Jeg hater vannmelon
♥ Er en belieber!
♥ Før hadde jeg egg-allergi
♥ Noe av det kjekkeste jeg vet om, er å spraye spray
♥ Syns det er utrolig flaut å ha photoshoot foran folk jeg ikke kjenner så godt, så jeg kunne ALDRI blitt modell!! 
♥ (haha, apropo liksom) Jeg har vært modell før
♥ Jeg hater sterk saft! Må ha den tynnere enn de fleste egentlig

- Noe du ikke visste fra før av? 
 

Justin Bieber konserten - Min historie

Jeg, Ingeborg, Shadi og Julie hadde fiksa oss Diamond Cirkle av en gutt, som kjente noen som jobba i Telenor Arena! Alle var skikkelig glade, det var til og med snakk om å få de gratis! Meen, senere, etter salget for 16. april var avsluttet, og det var utsolgt, fikk vi vite at han gutten hadde KØDDA med oss hele tiden. Herregud, vi ble knuste hele gjengen! Så vi gikk rundt på Finn.no, sendte mailer til omtrent 20 stk, uten å få noenting.. Neste dag kunne vi jo våkne opp tidlig å prøve å skaffe oss biletter til den 17. april. Så jeg og Ingeborg skulle stå opp klokka åtte. JEG sto opp klokka sju, og veeeenta i nesten 3 timer før hun våkna, og da var alle utsolgt.. ååå, DA hadde vi (iallfall jeg) gitt opp. Men fy flate, gjett hva som skjedde igår? Shadi var inne på billettservice.no bare for å sjekke om det var noen biletter igjen, men selvfølgelig var det ikke det. Hun sjekka jevnlig, og klokka 1 var det 2 ståplasser igjen! Hun fikk panikk og ringte meg!!! et kvarter senere hadde vi sikra oss ståplass-biletter som er på vei i posten nå♥

Ståplass er bedre enn ingenting, sant! Vil bare høre stemmen til Justin♥   

 

- Har du skaffet deg Justin Bieber billett? Hvilken type?

i'm back bitches!

hallo! herregud, helt utrolig at dere fortsatt leser bloggen min! kjenner jeg blir både glad og lei meg fordi jeg ikke har blogga. MEN! Jeg og Shadi reiser jo til London på søndag! (36 timer til akkurat NÅ). og i London kan jeg LOVE dere at det blir spennende blogging der. Kommer til å poste innkjøp, videoblogg, video fra frisøren, dipdye tutorial, photoshoots, headerkonk, osvosv! Jeg gleder meg iallfall, håper dere også gjør det ♥ tar flyet på søndag som går klokka 11, kommer muligens innlegg på en av flyplassene. (reiser jo fra haugesund-oslo-london). forresten, kjøper nytt minnekort i london, så da blir det speilrefleks bilder igjen folkens!;-)

men ja! det var det jeg hadde å si akkurat nå, håper dere følger meg iallfall de 10 dagene jeg er i London, gleder meg villt! bilder fra fredag da jeg var med ingeborg!


- Snakkes imorgen, da!
 

PAUSE FRA BLOGGEN!!!

heihei! da tar jeg en pause fra bloggen i 1-2 uker, begynner å blogge igjen når det nærmer seg turen til London med Shadi, da blir det myyyyye bedre blogging, for da skjer det nok spennende ting:-)

Takk for at du har følgt bloggen min, håper du kommer tilbake snart!

har forresten fått meg et nytt design som jeg liker mye bedre enn det forrige!

- liker du det nye designet?
- kommer du til å følge med på bloggen min når jeg kommer tilbake? 

jobbing

hei! idag har jeg jobba i heeeeele dag, og er enda ikke ferdig! herregud, er så sliten! har gjort husarbeid ogsånt fra klokka 11 idag ellernoe! menmen, tjener jo penger på det:-) nåå snart skal vi grille (igjen) så skal jeg kanskje bake muffins hvis jeg gidder\orker.. yeeah kjedelig innlegg idag fordi jeg ikke har gjort noe annet enn å jobbe (?). glemte forresten å si at det ikke ble noe av byturen med ingeborg igår, så vi gjør det heller imorgen (bursdagen hennes, wii!!) ♥ 


ser helt stygg ut atm..

- jobber du hjemme?
- får du ukelønn, hvor mye? 

grillkos!

heihei! da jeg jeg nesten nettopp kommet inn fra terrassen, har grillet med mamma:-) var koselig! grilla jo tidenes besteee pølser haha!

funka ikke å laste opp i 700xp???

jaja! nå skal jeg bare chillan resten av kvelden tror jeg!

 

- Liker du grillmat?

mat!

heihei! jeg skulle liksom blogge igår kveld men glemte det HELT ut! sorry!

uansett, igår så ble det jo til at jeg ikke gjorde noenting! spiste en heeerlig hamburger til middag, med muffins til dessert, nam!♥


haha, joda! 

ellers så skal jeg til byen idag med ingeborg! så vi blogges senere med bilder fra byturen!♥

- Hva skal du idag? 

UNDERSØKELSE: Hvilken telefon er mest populær, og hvilken er best

HEI! Siden et hverdagsinnlegg ville blitt uinterissant og kjedelig for dere idag, ville jeg lage en undersøkelse! Hvis dere liker sånne innlegg, skal jeg fortsette å ha det noen ganger:-)

så her er spørsmålene. 

 

1. Hvilken telefon har du?
2. Hvilken telefon synes du er best? (merke+type)

 

Imorgen sier jeg til dere hvilken telefon dere mener er best:-)
jeg selv, synes iPhone er best, og skal bestille snart:-) 

KOMMENTER! 

dagen idag

hei! sorry for sen blogging, men har vært ute med Christine, Audun og Jakob siden klokka 12, og kom akkurat hjem. Vi har vært i byen og kjøpt pizza og shave-is, haha! så gikk vi hjem til audun og så på film i kinoen hans! ogsåå spilte vi skate3 hahahahah, jeg var faktisk veldig god:-)))) nootwebkamera bilder... jaja, gleder meg til jeg får iPhone 4s så skal jeg ta bilder hvor enn jeg går! :-D

 

 - Hva har du gjort idag?:)

- Hvilken telefon har du?

jeg vil lese DIN blogg!

Overskriften sier vel alt? LINK TIL BLOGGEN DIIIN!!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

 

Heisann! Nå har dere ventet lenge nok (altfor lenge) på del2 av spørsmålsrunden! Jeg så gjennom videoen jeg spilte inn, og herregud så flau jeg blir.. Det skjer så mye kleint i den videoen at jeg velger å svare skriftlig. So here you go!
Hva liker du best med deg selv? Vet ikke helt, det forandrer seg fra dag til dag! Men, kanskje øynene? haha idk

Hva syns du om at barn og ungdom slutter og spise? Synes det er kjempebra!! neida, selvfølgelig er jo det trist?:/

Er det gøy og bo i Haugesund? Tja, pga folkene som bor her, synes jeg det, ja! Men ellers er det helt ok, jeg er jo vant med det:-)

Hvor høy er du? Er veeeldig usikker, men jeg tror det er rundtom 1.58?

Gjør du det bra på skolen? Haha, spørs hvilket humør jeg er i

Jokser du og være syk av og til får og ikke gå på skolen? jepp, jeg gjorde det, men skal slutte nå hehe

Hvem er dine topp 5 bestevenner? Jeg vil ikke si rekkefølge akkurat (?) men det må vel være Christine, Shadi, Ingeborg, Julie og Bo

Bruker du sminke tl vanelig? (På skolen, altså hverdag?) Ja

Hva syns du om din egen blogg? (Innsatsen på bloggen din?) ehmm, litt opp og ned! duda?

Sommer eller vinter? sommer♥

Hva ser du etter hos en gutt? at han er snill og fiiin hahaha neida men joda

Hvis du fikk 3 ønsker hva ville du ha ønsket deg? (ikke låv å si 100 ønsker til!) utenom fred på jord og sånn (det sier seg vel selv) så må det være 1: bli tynnere!! 2: møte justin bieber 3:få masse penger hehehehe

Hvilket kamera har du? Nikon 3100D

Kan du legge ut noen outfith bilder? Joda

Hvilke blogger leser du? l0ve.blogg.no , auroramohn.blogg.no , sophieelise.blogg.no , annais.blogg.no , mammatilmichelle.blogg.no

Hvilket fag er du best i? norsk og engelsk

Mobil eller PC? pc <3 <3 

Får du ukelønn? (hvor mye) ingenting

Hvem var din første forelskelse? i barnehagen sikkert haha, sier ikke hvem:D

Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten? pcmobilsengamiosvosv

Finne du alltid på oppskriftar når du bake? Njææ, jeg elsker å finne på oppskrifter men jeg følger andres også

Kor mange e dokke i huset (mennesker å dyr) ? 6 dyr og 3 personer, regn ut sjøl haha

Kreves det mye arbeid me katt? både ja og nei, jeg har innekatter, så det er litt annerledes.. men ikke egentlig nei!

Hvilket språk har du? spansk

Yndlingssang? akkurat nåå, right here - justin bieber

Bloggar du lese? det har jeg sagt

idrett, eller begynna på? cheerleading

er du fornøyd me den nye klassen din? eller er det noen du heller ville hatt? ja og ja:-)

korr lenge siden e d du likte noen? justin bieber, nå<3

har du tenkt å vær litt mer roligare og snillare mot lærerne når vi begynner igjen? tja

- Synes om svarene? 

 

wants


// hettegenser fra billybong 899,- // bukse fra lee 799,- // bikini fra nikita 699,- // shorts fra drdenim 499,-

syns alt dette var kjempefiint! hadde jeg hatt den kroppen jeg drømmer om, hadde jeg ELSKET det! - alt kommer fra junkyard.no (PS: LINK PÅ PRODUKTNAVNENE!)

- Noe du likte? 

blir veldig glad for kommentarer, og de med blogglink kommenterer jeg selvfølgelig tilbake:-)

summer plans

hallo!  siden jeg fremdeles ikke har tilgang til kamera, tenkte jeg å fortelle litt om sommerplanene mine! fikk jo sommerferie igår, wihu! nå de første ukene har jeg ingen planer bortsett fra å være med venner. 

Den 15 juli så tar jeg og Shadi turen til London!! Begge to gleder oss skikkelig mye. Vi skal bo hos pappa som bor litt utenfor storbyen i bydelen Croydon. Dere vet kanskje hva Brighton er? ikke langt fra der, og dessuten har jeg familie i brighton og, så vi drar nok dit også:-D


// meg og shadi


//croydon. som dere ser, typisk london.

Jeg skal blogge fra London!!

Så, en gang i juli eller august, skal jeg og mamma på utflukt! haha, blir så spennende, jeg tror vi skal bo i telt en eller annen plass i noen netter! det er egentlig ulikt meg som hater insekter, men allikevel blir det gøy:-D

kan bare informere dere om at bloggingen blir myyyee mer spennende snart, når jeg finner kamera og jeg gjør ting, og SPESIELT i london! hehe

- Hva skal du i sommer? 
 - Har du vært i london? Hvor i london? 

trist dag.. SOMMERFERIEEE

HEI! idag var det en litt trist dag.. til høsten går vi jo på en helt annen skole, med helt andre klasser. Gleder meg kjempemye , men kommer til å savne Solvang!♥ 

har fortsatt ikke funnet minnebrikka mi:(( men jeg skaaal finne den!! æsj , blir skikkelig kjedelig blogging uten kamera:( 

- Hva skal du i sommer?

bad news

- jeg finner ikke minnebrikka til speilrefleksen min... = ingen bilder!! ååå.. men jeg skaaal finne den, men kan ikke garantere at det er med det første! så da blir det webkamera bilder og bilder fra andres kameraer imens.. idag har jeg gjort følgende:

- ingenting.

kreativt.

ser ikke uut, så jeg tar ikke bilde heller. Hehe. men woopwoop nå skal jeg snart ut og handle godteri til kosedag på skolen imorgen!:-D 


 
// random bilde med teresa i bakgrunnen

- Har du gjort noe fornuftig idag?

dagens outfit (CHILL x100)


// bukse fra bikbok // hettegenser fra cubus // singlet fra ginatricot

idag tar jeg dagen heelt med roo..! chillchillchill!!<3 har hatt fri fra skolen idag, skjønner dereee

- haha, syns ? ?

 

SLITEEN etter kongeparken

hei! kom akkurat hjem fra kongeparken, og er dødssliten! skjønner ikke at jeg gidder å blogge engang, jeg er sååå utslitt etter 4 timer med reise (tur-retur) og 5 timer i kongeparken! det var kjeempegøy, og tok nordavinden 11 ganger på rad, kvalmt! Som sagt tok jeg IKKE med kamera siden det hadde blitt så stress, men jeg tok to bilder på bussen (bedre enen ingenting??) med monika sin tlf:)) alt for bloggen<3


mobilkvalitet x100

Imorgen er det skolefri!!! avspasering (?) fra kulturfag, wihuu

- Hva har du gjort idag?  

kongeparken!!!!

heihei!! imorgen så blir det kanskje ikke blogging, og hvis det blir, blir det på kvelden (30 days challenge), for imorgen, klokken 8 reiser vi på trinnet til stavanger til kongeparken!!!! gleder meg helt sykt mye! gleder meg spesieeelt mye til nordavinden, hehe! og det er faktisk meldt helt greit vær imorgen også!:) 14 grader og null regn! 


                                                                                      Tirsdag                                                                                                 

Stavanger     Delvis skyet 14°

hehe!♥♥ 

jeg tar dessverre ikke med kamera, det blir veldig stress å drasse rundt på et svært og tungt speilrefleks i kongeparken, det forstår dere veeel:))

wiii!!

 

- Har du vært i kongeparken?
- Noen karuseller du vil anbefale??:D 

chill

hei! har hatt innloggingsproblemer kjempelenge, så det ble et litt senere innlegg enn jeg hadde planlagt. nå sitter jeg og chiller hjemme, gikk fra thyra for noen timer siden. vi bakte jo muffins, og jeg sto for å lage glasur (som jeg selvføølgelig gjorde om til en cupcake-krem) haha! de ble kanskje ikke sååå fine som vi hadde sett for oss da, menmen!

- Syns om bildene?
- Hva har du gjort idag?
- Liker duuuu cupcake krem?

meg, shadi og thyra

god morgen! som sagt så sover jeg hos thyra med shadi. vi våkna opp til pannekaker, digg! idag vet jeg egentlig ikke hva vi skal finne på, men jeg trooor vi skal lage muffins litt senere haha! kommer iallfall innlegg senere idag. Og jeg skal jo begynne med 30 days challenge, vet ikke når.. Kanskje imorgen eller idag, vi får se! Her er iallfall noen bilder!


- Syns om bildene?
- Syns du jeg skal ha 30 days challenge? 

SUUPERSENT INNLEGG // 30 days challenge

hei sorry for sent innlegg!! men jeg har hatt det sååå travelt idag , håper dere forstår! Jeg, shadi og thyra var på is-dag i byen og fikk 8 is hver! etterpåå gikk vi hjem til thyra og så har vi handla, tatt bilder blablablablabla..! uansett så skal jeg og shadi sove hos thyra i natt. jeg skriver dette innlegget kjempefooort nå haha men imorgen kommer det masse bilder fra kvelden!! sorry for sent, bildeløst og kjedelig innlegg idag! forresten jeg skal ha en 30 days challenge! det er kjedelig hvis jeg BARE har 30 days challenge uten vanlige innlegg, så jeg tar 30 days challenge på morgenen (dagen) og innlegg litt senere på ettermiddag eller kvelden !! Snakkes <3

 

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What's in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - What you want more than anything right now.
05 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photograph of yourself two years ago.
08 - A photograph of yourself taken over ten years ago.
09 - A photo of yourself, not taken by you.
10 - A photo of someone you fancy at the moment.
11 - Your current wishlist.
12 - A photo of the item you last purchased.
13 - Your favourite movie.
14 - A photo of your PC.
15 - Your current wishlist.
16 - Something you regret. 
17 - A TV show you're currently addicted to.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
21 - A photograph of the part of you that you like the most.
22 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
23 - A song to match your mood.
24 - A photograph of the town you live in.
25 - A celebrity you don't like, and why.
26 - A photo of your favourite item of clothing.
27 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
28 - What's in your make-up bag?
29 - Hopes, dreams and plans for the next 365 days.
30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

bytur

da har jeg kommet hjem fra byturen! var koselig deet, selv om jeg ble hjernevaska da jeg så masse boder med godteri og kaker utenforbi rådhuset, og siden jeg er blakk snakka jeg om hvor mye jeg hadde lyst på en sjokolade heeeele tiden, haha stakkars bo prøvde å shoppe! haha jeg fikk viljen min til sluutt og hun kjøpte en belgisk sjokolade til meg, haha!! de hadde spansk paella der også åååh så digg ut! 

har brukt en en og en halv time på dette innlegget nå pga bildeopplasteren kødder seg og jeg måtte laste opp ETT OG ETT bilde, så here you go!

young wild & free lizm haha

- syns om bildene?<3 
skjerpings

jeg ser bare at antall lesere har bokstavelig talt STUPET nedover de siste dagene og jeg vet godt at det bare er min feil! har vært skikkelig sløv med blogging nå i det siste men skal skjerpe meg, LOVER! NÅ skal jeg snart ned til byen, ingen shopping (er blakk) men kjøpe is med hege:-) kommer bilder i kveld!

btw, imorgen er det is-dagen i haugesund, så da blir det GRATIS IS til alle i byen!! gleder meg, skal ta bilder der og:-)

- Noen som skal på is dagen? med hvem?

stemnestaden 2012

OBS: jeg skriver bildeteksten UNDER bildene!!!

 

 


fra venstre: mats, christine, hanne, audun, thea, meg, linn! (på bakken, thomas)


helenaa

sumobryting!!(hanne)

christine pus♥


theaaa♥


de nye kjæresteparene i by'n! (snaart)♥♥


audun 

audun og even pedoo

audun sitt fugleperspektiv.... hahahah 

..

audun

linn, christine, meg

thea

shadi og karina

audun og even

mats og helena

mats.......

reiser vekk

hei! imorgen tidlig så reiser jeg til stemnestaden med 8-ende trinn. gleder meeg! vi skal være der til tirsdag, så det blir ikke blogging imorgen! på tirsdag (mest sansynlig) legger jeg ut bilder fra turen:-) vet ikke om jeg gidder å ta med meg kamera selv, siden det er så stress å gå rundt å bære på et tungt speilrefleks..!

forresten, imens vi snakker om reising, så skal jeg og shadi til london 10.juli til 17.juli! blir kjempekoselig!♥ vi bor hos faren min, så kommer selvfølgelig til å blogge derfra:-)

funker ikke å laste opp bilde herreguud.. 

arkivbilde

- skal du på stemnestaden?

- har du vært der, hva synes du?

my hair

Julie ordna på håret mitt på fredag, hun tynna det veldig ut så jeg ikke hadde så utrolig tykt hår med så mye volum!

 


føør (hun hadde begynt litt da)

etter (hun var ikke heeelt ferdig men ca sånn så det ut)

 

- Hva synes du? var hun fliiink?

det kommer nytt innlegg senere, så staaay tuned

JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN

æhh, klarer ikke å laste opp bilder! hadde tenkt å legge ut bilde av håret mitt, for julie har klipt det og tynna det ut! er kjempefornøyd!♥ åh, ville gjerne legge ut bilde (før og etter) men gjør det imorgen da! jeg driver å redigerer spørsmålsrundevideoen min nååå så dere får den imorgen, wii! det er del1 og del2 så dere får del1 imorgen og del2 på mandag elns:-)


FØR hun hadde tynna det ut:)) eneste bilde som gikk an å laste opp ...

- gleder du deg til spørsmålsrunden og bildene av håret?<3

matmat! // sangvideo


haha søteste lillesøster i bakgrunnen ♥

idag har jeg filmet inn sangvideo av lillesøstra mi (5)! den kommer helga, så stay tuned!!

dagen min

Hei! måtte forresten le av den en kommentar på innlegget "bare bilder".. haha. uansett, jeg begynte dagen min med å våkne opp klokka 8, en halvtime før skolen starter.. jeg skyndte meg å kle på meg og stelle meg og rette håret mitt i full fart for å prøve å få det til å se litt mer jevnt ut, men det endte opp med den stygg hestehale uansett haha! skolen var faktisk SYKT chill! hadde en utetime, en mattetime (med vikar) så det var jo utrolig gøøy siden ingen av oss gjorde en dritt siden vi var opptatt med å snakke å kødde med vikaren:))) de to siste timene var vi på dataen og hørte på youtubeee♥ ja forresten så er jo over halve klassen på stemnestaden, så det er bare 11 elever i klassen, åå så digg!!♥ (haha, ikke frekt ment til dere på stemnestaden)

etter skolen gikk jeg hjem til en vennine og spilte super mario bros på wii og spiste ritz og cola, hahahahah


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  (mobilbilde, ikke min mobil)
 

forresten, husk å kommentere spørsmålsrunden, SVARER IMORGEN FOR DA FÈRER JEG TIL FØRDE FOR Å BESØKE JULIEEE

- hva har duu gjort på idag?

spørsmålsrunde - svarer på video!

HEI! Tenkte jeg skulle ha en spørsmålrunde og svarer selvfølgelig på VIDEO! Skal spille den inn i helga med Julie, som også skal ha spørsmålrunde, kommenter hennes blogg HER!

spør i vei, hvis det blir mange nok spørsmål så svarer jeg i del1 og del2♥


drakk milkshake idaaag ahh

- SPØR I VEI !!!

bilder bare


EDIT: bildene er sletta

sorrysorrysorrysorry

-- jeg glemte å lade kameraet i natt!!!! LOVER at jeg skal gjøre det til imorgen! idag gikk vi langs den mest travle veien i haugesund med klassen for å studere trafikken, skikkelig kjedelig, og vi lærte ingenting ut av det.. uansett så har jeg laget kake idag!! den ble KJEMPEGOD<3<3<3 not.. den ekleste jeg har smakt på leeenge... brukte glutenfrittmel og blåbæryoghurt, det sier vel litt? 

jaja, spiste god mat etterpå heheh


ahahahahahahh webkamera bilde er bedre enn ingenting:-D

((ulik størrelse på bildene srry:SSS))

- Hva har du gjort idag?

 

2 stk sunne jenter

Hei, skulle være flink blogger å legge ut bilde av alt vi spiste idag, men bildene ble sletta.... trist! først vurderte vi (shadi) å kjøpe sånn slanke-sjokolade for å virke sunne, men det ble til at vi spiste en sjokolademousse med krem, en sjokoladepudding og donuts med vaniljeglasur! jeg og shadi er sunne og stolt over det haha:-) 

sorry for web bilde 2 innlegg på raaad men kameraet er utlada men skal lade det til imorgen så da blir det bedre bilder:-)

 

- Er du sunn? 

flaau forestilling

Hei, som jeg sa i forrige innlegg hadde vi to forestillinger idag. syykt flaut, viste for over fire forskjellige skoler.. menmen, litt fiiint at det var den siste forestillingen! Skjedde et par feil på scenen, men the show must go on?

nååå har jeg nettopp rydda badet og snart skal jeg ut med shadi. donut♥♥♥♥ 

webkamera bilde!- Så du på forestilling?

- Hva skal duuu idag?

søndagshumør

Hei! nå sitter jeg og ser på privat praksis sesong 3 ♥ 

sykt sulten og venter på at mamma skal komme hjem med mat! har ikke spist siden frokost.. 

Er i skikkelig søndagshumør nå, tanken på at det er skole imorgen, dvs stå opp tiiidlig er grusomt!! heldigvis\uheldigvis er det ikke vanlig skole imorgen men kun to forestillinger, så er det hjem igjen! er jo litt herlig da, men utrolig flaut at skoler fra hele byen skal se på for jeg spiller en gammel dame og stella mwangi i to av sketsjene!! NEII, legger ikke ut film heheh men kanskje noen bilder:-)


//edit

 

- Liker du søndager?
- Skal du se på forestillingene våre? 

ps: skal få meg nytt design kommer idag eller i morgen!

sofiekelly.blogg.no

Så jeg bestemte meg for å lage en ny blogg igjen! For femte gang ellernoesånt. Jeg hååper at jeg klarer å holde den gående i minst et halvt år, noe som blir nok en utfordring for meg!! Nå holder jeg på med designet. Nå er jeg hos Shadi, og har sovet der i natt. 

Her er en liten "smaksprøve" på fotoshooten igår, kommer kanskje senere!!

loveya, shadi♥

- Hva synes du?